Consultancy

In hoeverre ondersteunt uw automatisering de bedrijfsprocessen?
De ervaren consultants van Focus denken mee. Zij zorgen ervoor dat u in snel veranderende omstandigheden de juiste keuzes maakt. De mix van ICT-expertise en kennis van bedrijfsprocessen waarborgen deskundigheid. Onze zelfstandigheid garandeert een onafhankelijk advies.

Implementatie

Stay Focused

Wilt u nieuwe systemen of applicaties implementeren? Focus heeft de kennis en capaciteit in huis. We zorgen voor de implementatie èn de begeleiding van de gebruikers. Zowel op kantoor als op de thuiswerkplek. Flexibiliteit van de technologie is het uitgangspunt.

Migratie

Wilt u de bestaande gegevens migreren bij de implementatie? Focus heeft aandacht voor de technische èn organisatorische aspecten. Dagelijkse processen kunnen ongestoord door gaan. We maken gebruikers en beheerders bekend met de nieuwe omgeving. Dit door begeleiding op de werkplek en (bij)scholing.

Integratie

U wilt uw bedrijfsinformatiesystemen efficiënter inzetten? Focus koppelt afzonderlijke systemen aan elkaar. U werkt daardoor sneller en eenvoudiger. Door centraliseren, standaardiseren en automatiseren dalen de kosten.
Systemen die we voor u kunnen koppelen zijn:

Kruimelpad